Kohti vuoden vaihtumista

Julkaistu Julkaistu: Blogi,Excel

Kiitos hyvin sujuneesta vuodesta 2018 asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja blogini lukijoille siltä osin kuin viimeksi mainitut eivät ole samoja kuin kaksi ensin mainittua.

 

Kuva: Neven Krcmarek, Unsplash

 

Vuoden 2019 alkutalveksi ja osittain jo alkukevääksikin ohjelmassa on tiedossa tavanomaisia koulutuksia. Niiden lisäksi kirjoitan parhaillaan uutta myytävää e-materiaalia, siis samantapaista kuin tämä OneNote-opas. Tuleva aineisto käsittelee Excelin Pivot-taulukoita. Aineistossa käydään läpi toiminnon perusteet ja opastetaan kokoamaan dashboard Pivot-taulukoita, -kaavioita ja osittajia käyttäen. Tiedän, että Excel ei ole ole paras mahdollinen dashboardtyökalu, mutta koska se löytyy niin monesta koneesta ja on suhteellisen helposti omaksuttavissa, sillä pääsee hyvin alkuun. Oppaassa ei myöskään voi välttyä katsaukselta Power Queryyn ja Power Pivotiin: käsittelen ainakin tietomalliin liittyviä asioita ja muuta aineiston muokkaamista. Aikataulullisesti en anna tarkkoja päivämääriä tai edes kuukautta, koska kirjoitan tahdilla, jonka koulutustyöt sallivat.

Lomailen toimistokoirien kanssa viikot 52 ja 1. Syksyllä toimistokoiraharjoittelijana aloittanut Helmi-corgi osoittaa ilmiselvää toimenkuvassa vaadittavaa lahjakkuutta ja on muutenkin osoittanut perehdyttämisjaksonsa aikana aktiivisuutta ja kiinnostusta. Jos pidät koirista, voit tutustua Helmiin ja Essiin Instagram-tililläni, jossa ei suoraan sanoen paljon muuta olekaan kuin nelijalkaisten kavereideni kuvia.

Iloista joulua ja onnea vuodelle 2019!

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.