Presentaatiot-ideapakka on valmis

Julkaistu Julkaistu: Blogi,Esitysgrafiikka

Presentaatiot-ideapakka julkistettiin viime perjantaina.

Ideapakka tuotteena on ketjulla yhteensidottu pakka taskukokoisia kortteja, jotka sisältävät menetelmiä, ohjeita ja vinkkejä eri aiheista ja eri tilanteisiin. Presentaatiot-ideapakka on nimensä mukaisesti tarkoitettu avuksi ja tueksi presentaation valmisteluun. Lue Ideapakan blogiartikkeli, jossa esitellään itse pakka sekä muutamia kortteja.

Kuva ideapakasta

Tunnustan olevani hieman yllättynyt siitä, että tekstimuotoiset vinkkikortit toimivat näinkin hyvin – paljon paremmin kuin aluksi kuvittelin. Sitähän kuvittelisi, että presentaation tekijä kaipaisi visuaalisempaa ohjeistusta ainakin siltä osin mikä liittyy itse diojen valmisteluun. Kuvitetun kirjan huono puoli on kuitenkin se, että aika syö nopeasti kuvat vaikka varsinainen asia pitäisi paikkansa. Ideapakka perustuu melko pitkälle syksyllä 2015 valmistuneeseen kirjaani, jonka julkaisusta on 3 vuotta, joten käytännössä osa kirjan kuvituksesta on syntynyt jo 4 vuotta sitten. Omat muotinsa ja trendinsä on näissäkin asioissa, vaikka vaihtumisnopeus ei henkkamaukalle ja kumppaneille pärjääkään.

Tähän mennessä olen päässyt esittelemään pakan kahdelle koulutukseeni osallistuvalle ryhmälle, joista toinen käytti työkalunaan PowerPointia ja toinen Prezi Nextiä. Jälkimmäisestä ryhmästä sain palautteeksi, että tekstimuotoiset vinkit toimivat hyvin juuri siksi, että kuvat puuttuvat: ohjeita ja niksejä sovelletaan siihen, mitä omalla näytöllä näkyy. “Väärään” ohjelmaan liittyvä kuvitus ei pääse vaikuttamaan mielikuviin.

Presentaatiot-ideapakan kuten myös muita pakkoja saat tuotteen omasta verkkopuodista.

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.