Joululomalla 8.1. 2018 saakka

Julkaistu Julkaistu: Blogi

Kiitän asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja blogini lukijoita hienosti sujuneesta vuodesta 2017. Sääennusteiden perusteella odotettavissa on hyviä ulkoilusäitä, joista aion ottaa kaiken irti. Tehkää samoin: käyttäkää aikaa johonkin itsellenne mieluisaan.

Joulukorttien lähettämisen sijaan olen osallistunut Syöpäsäätiön joulukeräykseen, koska “silloin kun on hätä koko elämästä, taloudelliset huolet tuntuvat kohtuuttomilta.” Keräyksen tuotot ohjataan syöpäpotilaille, jotka ovat joutuneet vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen sairauden vuoksi sekä syöpään sairastuneiden lasten perheille. Vakavilla sairauksilla ei ole tapana kysyä onko talous kunnossa tai hetki muuten vain sopiva.

 

Kuva: Tom Lennon, Unsplash

Kuvassa on ensimmäinen säe viehättävästä joululaulusta, josta on tehty lukuisia eri versioita. Kunnia ensiesityksestä ei muuten kuulu Christina Aquileiralle vaan kappale on kuultu ensimmäisen kerran musikaalielokuvassa Tyttö ja kosija (Meet Me in St. Louis) Judy Garlandin esittämänä. Se löytyy myös Spotifysta samoin kuin oma suosikkiversioni, jonka tulkitsee Coldplay. Ryhdynkin tästä vähitellen toimistokoirien kanssa kuuntelemaan joululauluja ja palaan töiden pariin tammikuun alussa. Rauhallista joulua!

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.