Vilauttelu on huono tapa

Julkaistu Julkaistu: Blogi,Esitysgrafiikka

Diojen vilauttelu tarkoittaa seuraavaa: esityksen pitäjä selaa aineistoaan yhden kuvan sekuntivauhdilla, pysähtyy ehkä hetkeksi yhteen kuvaan, kertoo sen sisällöstä hätäisesti ja jatkaa selailua. Tätä esiintyy tyypillisesti esitykselle varatun ajan lähetessä loppuaan. Esityksen pitäjä haluaa poimia aineistostaan nähtäville tärkeimmät diat, mutta pakottaa muut katselemaan koko aineiston pikakelauksella.

Jos haluat lennossa ratkaista mitä dioja näytät aineistostasi, tulosta koko esitys pienoiskuvina esimerkiksi 9 kuvaa/arkki. Numeroi diat. Kun päätät hypätä diasta 15 suoraan diaan 19, kirjoitat vain numeron ja painat Enter. Tämä käytäntö toimii tietenkin tyylikkäimmin elleivät sivunumerot ole näkyvissä esityksesi aikana.

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.