PowerPoint-vinkki: mukautettu diaesitys

Julkaistu Julkaistu: Blogi,PowerPoint

Pidätkö usein esityksiä samasta aiheesta, mutta ne ovat eri pituisia ja ehkäpä kohderyhmätkin vaihtelevat? Jos olet polttanut päreesi eri tarkoituksiin laadittujen, mutta osittain saman sisältöisten tiedostoversioiden kanssa, tutustu PowerPointin Mukautettu diaesitys -toimintoon (Custom Slide Show). Se tarkoittaa sitä, että voit luoda samasta esityksestä erilaisia versioita, jotka tallentuvat kuitenkin yhteen ja samaan tiedostoon. Jos esityksissäsi on paljon tietoa, jota on päivitettävä säännöllisesti, riittää kun huolehdit tästä yhden dian kohdalla. Päivitetty sivu on tämän jälkeen ajan tasalla kaikissa esitysversioissasi.

Mukautetun diaesityksen löydät Diaesitys-välilehdeltä (Slide Show). Aloita esityksesi tavalliseen tapaan aineiston ensimmäiseltä sivulta painamalla esimerkiksi F5-näppäintä. Mukautetun diaesityksen pääset käynnistämään pikavalikosta.

outi_lammi_joulukalenteri_6

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.