Osallistuja on tärkeä

Julkaistu Julkaistu: Blogi,Esitysgrafiikka

Tutustu kohderyhmääsi, jotta osaat muotoilla viestisi sille sopivaksi!

On houkutteleva ajatus, että kun juuri minua on pyydetty kouluttamaan tai puhumaan, olisin tilaisuuden tärkein ihminen. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Osallistujat ovat tärkeitä. Heidän vallassaan on se, mitä esitetyille ajatuksille ja ideoille tapahtuu seuraavaksi. Vaikuttavatko ne, kerrotaanko niistä eteenpäin vai unohdetaanko käyttökelvottomina.

Kun hankit osallistujista mahdollisimman paljon tietoa etukäteen, voit pyrkiä ennakoimaan mitä he odottavat ja osaat valita esitykseesi heille mielekästä sisältöä. Parhaimmillaan pystyt vaikuttamaan heihin myös tunnetasolla.

Kuva: Redd Angelo/Unsplash
Kuva: Redd Angelo/Unsplash

Etukäteistieto osallistujista auttaa sinua “kulkemaan hetken heidän saappaissaan”. Mitä paremmin onnistut samaistumaan heihin, sitä paremmin osaat ennakoida tilaisuuden ilmapiiriä ja odotettavissa olevia reaktioita. Voit varautua sinulle esitettäviin kysymyksiin ja vastaväitteisiinkin.

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.