Näpit irti PowerPointista

Julkaistu Julkaistu: Blogi,Esitysgrafiikka

Pysyttele erossa esitysgrafiikkaohjelmasta kunnes tiedät mitä aiot sanoa. Kynä ja paperi ovat toimivia suunnittelutyökaluja.

Kuva: Green Chameleon/Unsplash
Kuva: Green Chameleon/Unsplash

Miksi? Kun aloitat uuteen esitykseen valmistautumisen avaamalla esitysgrafiikkaohjelman, vaarana on, että lukitset itsesi toimimaan kuten aina ennenkin. PowerPointin tyyppinen työkalu ohjaa keskittymään yhden sivun sisältöön vaikka tärkeämpää olisi, että muodostat ensin kokonaiskuvan esityksestäsi. Vasta sitten kun olet hahmotellut esityksesi kulun ja sisällön, on aika siirtyä pohtimaan kuvia, graafisten kuvaajien tyyppiä ja muita sivujen sisältöä koskevia yksityiskohtia.

Tämä artikkeli on blogini joulukalenterin ensimmäinen luukku. Julkaisen joulukuussa 24 presentaatioiden tekemiseeen ja pitämiseen liittyvää vinkkiä, jotka kokoan myöhemmin vielä julkaistavaksi SlideSharessa.

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.