Mikä on sopiva määrä sivuja?

Julkaistu Julkaistu: Blogi,Esitysgrafiikka

Yksittäisten diojen määrän laskeminen on turhaa. Laske mieluummin mahtuuko esityksen sisältämä informaatio esitykselle varattuun aikaraamiin.

Yksi pääpointti/sivu on hyvä yleissääntö senkin uhalla, että joudut kasvattamaan esityksen kokonaissivumäärää! Esityksen sisällön karsiminenhan ei välttämättä ole sama asia kuin esitysmateriaalin sivumäärän vähentäminen.

Huomaa kuitenkin, että mitä enemmän sivuja esityksen tukena käyttämässäsi materiaalissa on, sitä suurempi merkitys on ajoituksella. Puheesi ja materiaalin pitää edetä keskenään synkronoidusti.

Kuva: Dai KE/Unsplash
Kuva: Dai KE/Unsplash
ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.