Fontin valintaperusteita

Julkaistu Julkaistu: Blogi,Esitysgrafiikka

Fontin valinnassa voit edetä kahdella tavalla:

Jos käytät organisaation graafisen ohjeen mukaan tehtyä templatea, siihen on todennäköisesti määritelty fontit valmiiksi. Käytä silloin templaten fontteja tai noudata ohjeistusta, jonka mahdollisesti olet saanut.

Jos saat täysin vapaat kädet, valitse fontti tukemaan esityksesi viestiä. Jokaisella fontilla on nimittäin oma “ilmeensä”, joka vaikuttaa esityksen tuottamiin mielikuviin. Omat mieltymyksesi eivät ole fontin valinnan perusta.

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.