Lomailen heinäkuun

Julkaistu Julkaistu: Blogi

Aloitamme toimistokoirien* kanssa kesäloman ja palaamme työkuvioihin taas elokuun alussa. Tarkistan sähköpostini myös loman aikana, mutta jos asia on kiireellinen, tekstiviesti tai WhatsApp tavoittavat nopeimmin.

Mukavia kesäpäiviä kaikille!

Kuva: Pixabay

* Koska minäkin olen kaikenlaisia johtamistarinoita kuullut niin on varmasti hyvä tarkentaa, että toimistokoirat Essi ja Nelli ovat oikeita koiria, ei suinkaan nimitys työntekijöille.

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.