OneNote 2016 -opas e-kirjana

Julkaistu Julkaistu: Blogi,OneNote

Kirjaa pukkaa! Ihan näinä viikkoina julkaisen OneNote 2016 -oppaan e-kirjana.

Aiheen valinta oli helppo, koska OneNote 2016 on Microsoft Office -tuoteperheen uusin tulokas ja kuitenkin melko huonosti tunnettu, joten minusta siitä kannatti kirjoittaa. Olisi sääli, jos näin monipuolinen ja tehokas ohjelma jäisi käyttämättä vain sen vuoksi, että ihmiset eivät tiedä siitä tai eivät yksinkertaisesti pääse alkuun sen kanssa. Opas helpottaa OneNoten käyttöönottoa ja esittelee sen erilaisia ominaisuuksia, joita on paljon enemmän kuin vaatimattomasta ulkoasusta voisi ensi näkemältä kuvitella.

OneNote 2016 -opas

Oppaasta en ole suunnitellut myytävää printtiversiota, mutta jos esimerkiksi joku taho tarvitsee sellaista, keskustelen mielelläni asiasta. E-kirjamuotoon tehdyn materiaalin etu on kuitenkin se, että aineisto on tarvittaessa helppo päivittää ja jakaa.

Oppaassa on n. 60 sivua, hinta tulee olemaan kympin paikkeilla ja opas on taitettu sillä tavoin, että sen voi printata halutessaan A4-kokoon. Kustantajana toimin minä itse, mutta omakustanteiden kohdalla mainittua Heikompi laatu -korttia ei kannata heilutella. Opas on ihan yhtä huolellisesti tarkistettu ja kustannustoimitettu kuin aikaisemmat “oikeat” kirjani.

Aiheesta taatusti lisää myöhemmin.

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Yksi kommentti “OneNote 2016 -opas e-kirjana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.