Kiitos blogini seuraamisesta

Julkaistu Julkaistu: Blogi

Kiitokseksi siitä, että luet blogiani annan sinulle sunnuntaina 14.2. vietettävän ystävänpäivän kunniaksi koodin outi2016, jolla saat 30 % alennuksen Docendon kirjakaupassa myytävistä IT- sekä Yhteiskunta ja talous -luokan kirjoista. Lisäksi 14.2. saakka on voimassa extraetu: saat kirjat ilman toimituskuluja.

Kuva: skuawk.com
Kuva: skuawk.com

Valmiin listauksen pelkästään minun kirjoistani näet tästä, loput Docendon verkkokirjakaupan kautta.

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.