Kuka se ennakkoluuloinen olikaan?

Julkaistu Julkaistu: Blogi

Parikymppinen nainen Snapchatista: Äh, en jaksa sitä, en saa siitä otetta.

Mitä sanotaan: Ai että nämä nykyajan nuoret ovat niin kriittisiä ja järkeviä somekäyttäjiä. He valitsevat vapaasti omiin tarkoituksiinsa sopivat palvelut.

Edellisen keski-ikäinen yrittäjä-äiti Snapcahtista: Kohderyhmäni on kyllä ihan muualla, tänne panostaminen olisi ajanhaaskausta etenkin kun teen itse somesisällön muiden töiden päälle.

Mitä sanotaan: Voi sentään tuota keski-ikäisen ennakkoluuloisuutta ja uppiniskaisuutta.

Tosiasiassa äiti on aktiivinen useammassa verkkopalvelussa kuin tytär ja on ollut muutenkin innokkaampi kokeilemaan uusia palveluita ja työvälineitä. Hänellä on vain paha tapa sanoa ääneen mielipiteensä.

Kuva: kaboompics.com
Kuva: kaboompics.com
ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.