Master the Art of Presenting 2015, diaesitys

Julkaistu Julkaistu: Blogi,Esitysgrafiikka

Eilen 10. syyskuuta pidettiin Master the Art of Presenting -tapahtuma Hotel Scandic Parkissa. Tapahtuman teemanahan on esiintyminen, joka kattaa esiintymistaidot, esitysmateriaalit ja myös esiintymisen apuna käytettävän teknologian. Vaikka pääsin paikalle vasta noin kello 11, päivän anti oli hieno. Andre Noel Chakerin puheenvuoro jäi erityisesti mieleen, koska hän avasi suomalaisuuteen ja myös suomalaisten esiintymistaitoihin näkökulman, joka auttaisi meistä useimpia paljon enemmän kuin nykyinen itseruoskinta. Se vaikuttaa olevan kansallinen erikoisharrastuksemme muutenkin kuin vain esiintymistaitojen kohdalla. Ehkä palaan tähän vielä erillisessä kirjoituksessa.

Oma workshop-osuuteni käsitteli webinaariesiintymistä ja siitä nimenomaan vuorovaikutusta, joka nähdäkseni tuottaa päänvaivaa useimmille webinaariesiintyjille. Kieltämättä webinaari on haastava ympäristö, koska olemme tottuneet lukemaan toisiamme myös ilmeiden, eleiden ja katsekontaktin kautta. Tulemme kuitenkin osallistumaan yhä useampiin webinaareihin ja myös pitämään niitä itse, joten avoin ja positiivinen suhtautuminen tähän esiintymisen tapaan on varmasti se, joka palkitsee.

Tässä käyttämäni diaesitys, johon toiseksi viimeiselle sivulle tosin vaihdoin lainauksen omasta kirjastani Viesti ja vaikuta, käsikirja presentaatioiden pitäjälle. Kirja tuli painosta 9.9 ja juuri nyt sitä voi ostaa kirjakaupasta hintaan 26,90 (ovh 32,-).

Kiitos Timo Sorrille, jonka toimesta tämä tapahtuma järjestettiin jo toista kertaa. Timo on tullut tutuksi alunperin Twitteristä ja blogikommentoinnin kautta. Eilen tapasimme livenä ensimmäistä kertaa. Oli hienoa saada esiintymiskutsu tapahtumaan!

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.