Miksi OneNote?

Julkaistu Julkaistu: Blogi,Microsoft Office,OneNote

Yhtä hyvin voisi kysyä, että miksi ylipäätään käyttää mitään digitaalista muistikirjaa. Kaikki syyt, joiden vuoksi OneNotea kannattaa käyttää ovat hyviä syitä käyttää mitä tahansa digimuistikirjaa. Itse käytän kaiken kaikkiaan kolmea tämän tyyppistä työkalua. Aloitin Evernotella, joka oli digimuistikirjaherätykseni aikoihin ykköstyökalu. Sittemmin Microsoft skarppasi ja toi maksuttomat älypuhelinsovellukset, Mac- ja selainversion sekä paransi myös OneNoten perusversiota. Koska teen paljon töitä Microsoft-ympäristössä, OneNote sopii siihen kuvioon.

Ai mikäkö se kolmas muistikirjani on? Se on nimeltään Pocket, joka toimii eräänlaisena tiedonkeruun välivarastona. Saatanpa joskus avata kolmen muistikirjani yhteispeliä tarkemminkin, mutta annetaan OneNoten olla tämän päivän tähti. Diaesityksessä kerron sen seitsemästä fiksusta ominaisuudesta, mutta voisin luetella niitä saman tien 70.

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.