Kirjalla on nimi ja kansi

Julkaistu Julkaistu: Blogi,Esitysgrafiikka

Syksyllä ilmestyvän uuden kirjani nimi on Viesti ja vaikuta, käsikirja presentaatioiden pitäjälle. Kansi valmistui tällä viikolla. Kuvan on piirtänyt Linda Saukko-Rauta (Tmi RedanRedan) ja muilta osin kansi on Jarkko Lemetyisen (Katse Design) työtä. Kirjailijakin on toistaiseksi aikataulussa, joten hyvältä näyttää!

Outi_Lammi_Viesti_ja_vaikuta

PS Bongasitko kuvasta mäyräkoiran?

 

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.