Jouluerikoinen (näkyvissä rajoitetun ajan)

Julkaistu Julkaistu: Blogi,Esitysgrafiikka,PowerPoint

Lähetin asiakkaille joulutervehdyksen mukana alla olevan pienen oppaan, joka sisältää vuoden 2014 Vaikuta varmasti -työpajoihin ja koulutuksiin osallistuneiden PowerPoint-suosikkivinkit. Olen varmasti monta kertaa maininnut, että kyseinen koulutus ei ole PowerPointin tekniikkakoulutus, vaan sen aikana käydään läpi koko esitysmateriaalin tekemisen prosessi alusta alkaen aina siihen pisteeseen saakka kun aineistoa käytetään. Ohjelmavinkkejä tulee kuitenkin pudoteltua ja nimenomaan PowerPoint-vinkkejä, koska kyseessä on niin laajalti käytetty ohjelma. Tähän kerätyt vinkit ovat päässeet suosikkien joukkoon ihan sillä perusteella, että olen nämä mainitessani kuullut useimmin huokaistavan ”olisinpa tuonkin tiennyt aikaisemmin”. Sinänsä yksinkertaisia toimintoja, mutta sellaista ei tiedä, mitä kukaan ei ole kertonut.

Opas on kaikkien vapaasti katseltavissa 16.1.2015 saakka. Mukavaa joulua!

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.