Rekrytointilomakkeet ja LinkedIn

Julkaistu Julkaistu: Blogi
Tytär on tätä nykyä aktiivisesti yhteyksissä yrityksiin, koska hän on aloittamassa graduaan ja mielellään toimisi jonkin käytännöllisen parissa (tulee äitiinsä). Tapana näyttää olevan, että graduntekijöiden yhteydenotot ohjataan rekrytointilomakkeiden kautta. Niiden täyttäminen tahtoo muuttua ajan mittaan kohtalaisen tuskastuttavaksi jankkaamiseksi: samoja tietoja tivataan vähän eri järjestyksessä ja eri muodoissa. Milloin on tekstikenttä, milloin valitaan luettelosta jotakin.

Olen tullut ihan uteliaaksi: Moniko yritys on laittanut rekrylomakkeeseen ylimääräisen kentän niitä varten, joilla on LinkedIn-profiili? Tähän mennessä sellainen toteutus on löytynyt Kiilto Oy:n sivulta. Muita ei ole tullut vastaan. Seuraan tilannetta kiinnostuneena.

Tunnustan kyllä, että minulla ei ole kokonaiskuvaa siitä, miten yleistä LinkedInin käyttö on opiskelijoiden keskuudessa. Tosin itse olen huolehtinut siitä, että lähipiirini nuoriso tietää tästä mahdollisuudesta.

Lue ja kommentoi alkuperäisessä blogissa

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys