Vinkki vuoden jokaiselle viikolle

Julkaistu Julkaistu: Blogi
SlideSharessa törmäsin esitykseen, joka lupaa 52 esitysgrafiikkaan tai esiintymiseen liittyvää vinkkiä eli yksi jokaiselle vuoden viikolle. Kooste muistuttaa monesta tärkeästä asiasta.
Osoitteesta outilammi.fi lukeville linkki diaesitykseen.

Jään nyt parin viikon joululomalle ja palaan töiden ja blogien pariin tammikuussa. Mukavaa joulua!

Lue ja kommentoi alkuperäisessä blogissa

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys