Vastaa kyselyyn ja vaikuta blogin sisältöön

Julkaistu Julkaistu: Blogi
Kysyminen yleensä kannattaa. Ellei kysy, ei tiedä mitä ihmiset ajattelevat. Tietenkään ei ole sanottua, että ihmiset aina vastaisivat totuudenmukaisesti, mutta kysymättä jättäminen ei ainakaan vie lähemmäksi totuutta.

Saadakseni selville teidän mieltymyksiänne rustasin alla olevan kyselyn. Siinä on neljä kohtaa, joista kaksi pakollisia. Ei ole paljon, eihän? Vastaaminen vie vain vähän aikaasi, mutta voit saada jatkossa omalta kannaltasi hyödyllisempää luettavaa. Kysely ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ryhdyn kirjoittamaan kattavaa testiraporttia siitä maailman eksoottisimmasta esitysgrafiikkaohjelmasta, johon sait lähdekoodin matkustaessasi Albaniassa tai Pääsiäisisaarilla. Volyymilla on jonkin verran merkitystä.

Niille, jotka törmäävät tähän postaukseen outilammi.fi -sivustolla, laitan varmuuden vuoksi linkin kyselyyn.

Lue ja kommentoi alkuperäisessä blogissa

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys