Kumoa Vene – horisontti tässä -tapahtuma perjantaina 13.12.2013 Jyväskylässä

Julkaistu Julkaistu: Blogi

Olen mukana Toteuttajat ry:n järjestämässä tapahtumassa ”Kumoa Vene – horisontti tässä” perjantaina 13.12.2013 klo 9-16. Paikka on Jyväskylän Aikuisoppilaitoksen auditorio 1 B.

Tapahtuman kohderyhmä: Muun muassa ihmiset, joilla on idea, muttei yritystä; ihmiset, joilla on halu yrittää ilman ideaa sekä työttömät tai työttömyysuhan alla olevat tai muuten vain mielekästä tekemistä etsivät. Paneudumme yrittäjyyden ajankohtaisiin haasteisiin ja etsimme yhdessä ratkaisuja, yhteistyökumppaneita ja uudenlaisia visioita ja uusia toimintamalleja. Nyrjäytämme ajattelumalleja, pois laatikoista lähemmäksi käytäntöä ja tekemistä. Ei pelkästään puheita. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: http://www.toteuttajat.com/events/horistontti-tassa-kumoa-vene/

Ohjelma

  • Ilmoittautuminen
  • Improvisaationa yrittäjyys (Tuntumaa Oy)
  • Keksiminen, nyrjäyttäminen (Jouni Hynynen, innovaatioasiantuntija)
  • Yritysneuvola – yrittäjän matkakartta (Sanna Jylänki, Redesan Oy, yrityssparraaja)
  • Lounastauko
  • Keksintöpiiri (Sanna ja Jouni)
  • Tätinörtti opastaa someen ja nettiin (Outi Lammi, kouluttaja, tietokirjailija)
  • Mitä jäi käteen?! Miten eteenpäin?

kumoavene_horisonttitassa_Esite

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys