Presefy on vaihtoehto videotykille

Julkaistu Julkaistu: Blogi
Oululainen Presefy tarjoaa esitysgrafiikan näyttämiselle kiintoisan vaihtoehdon. Toimintaperiaate on seuraava:

  • Luo itsellesi tili osoitteessa https://presefy.com ja lataa palveluun PowerPoint-esityksesi (PPT tai PPTX). Jos käytät Keynotea, muunna esitys ensin pdf-muotoon. 
  • Kirjaudu  palveluun myös omalla älypuhelimellasi.
  • Pyydä tilaisuuden osallistujia avaamaan selaimeensa Presefyn aloitussivu, anna heille kanavasi (channel) nimi ja pyydä heitä kirjoitttamaan se Enter channel name -ruutuun. 

Voit ohjata esityksen kulkua luurillasi ja osallistujat voivat seurata sitä omalta tietokoneeltaan tai täppäriltään.

Tällä hetkellä tarjolla on maksuton käyttäjätili kahden diaesityksen tallennuspaikalla (slots). Tallennuspaikkoja voi saada lisää kutsumalla kavereita palvelun käyttäjäksi. Hinnoittelusta kertovalla sivulla luvataan PRO-tilin olevan tulossa. Siihen sisältyy mm. 20 diaesityksen tallennustila, mahdollisuus käyttää muistiinpanoja, kanavan salasanasuojaus, ja esityksen katsojat voivat halutessaan myös ladata diaesityksen omalle työasemalleen.

Palvelu on helppokäyttöinen. Koska esitys näytetään selaimen välityksellä, ei tarvita erillisiä appseja, ajureiden lataamisia ja asentamisia. Myös kaukosäädinten vanhaksi menneiden paristojen aiheuttamat yllätykset ja muu temppuilu ovat historiaa. Esityspaikan verkkoyhteyksille esitysmateriaalin näyttäminen asettaa tietenkin omat haasteensa, joten teknisten tietojen tarkistus hyvissä ajoin ei ole turhaa hössöttämistä. Ja luuri kannattaa tietenkin muistaa ladata!

Presefyn asiakaspalvelu toimi kiitettävän nopeasti kun jätin yhteydenottolomakkeen kautta pari kysymystä, joihin en löytänyt suoraan vastausta tukisivulta. Moni isompi toimija voisi ottaa näistä kavereista oppia, eivät verkkopalveluiden käyttäjät suostu odottelemaan vastauksia päiväkaupalla.

Kiinnostava suomalainen tuote. Toivotan näille kavereille täydestä sydämestäni jaksamista ja sitkeyttä Presefyn kehitystyön parissa.

Lue ja kommentoi alkuperäisessä blogissa

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys