Excel 2013 Laatua taulukoihin -opas painossa, kirjailija lomalla

Julkaistu Julkaistu: Blogi

Excel 2013 Laatua taulukoihin (Visual-sarja, 152 sivua) on parhaillaan painossa ja ilmestynee kirjakauppoihin heinäkuun kuluessa. Itse lomailen heinäkuun. Tarkistan sähköpostini säännöllisesti, mutta en välttämättä joka päivä – kiireellisissä asioissa kannattaa lähettää tekstari.

Myös molemmat blogit on pistetty kesätauolle ja ”Facebook-toimisto” hiljenee heinäkuun ajaksi. Mukavaa kesää!

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys