Varoitus: Tiedon kuvia -blogin osoite vie väärälle sivulle

Julkaistu Julkaistu: Blogi
Tiedon kuvia -blogin tekstit ovat nyt osoitteessa tiedonkuvia.blogspot.fi.

Sain viikonloppuna tiedon Facebookin kautta, että blogini osoite ohjaa väärään paikkaan. Suurkiitokset aktiiviselle lukijalle! Kyseisellä sivulla tarjottiin kuvia (arvaatte varmaankin minkälaisia), välillä sivulla näytti olevan listaus ladattavasta mp3-musiikista yms. Sivu oli tökerösti tehty ja alkeellisen näköinen, eikä olisi tullut mieleenikään klikkailla linkkejä siellä.

Tällä hetkellä minulla ei ole aavistustakaan mitä on tapahtunut. Sain jokin aika sitten tavanomaisen sähköpostin, jossa ilmoitettiin blogini domainnimen lähestyvästä laskutuksesta. Viestissä mm. sanottiin, että laskutus on konfiguroitu automaattiseksi – asiat näyttivät olevan siis kuten ennenkin enkä ajatellut, että olisi ollut tarvetta mihinkään perinpohjaisiin tarkistuksiin.

En ole vielä saanut tarkalleen selville mitä on tapahtunut ja miksi, mutta tällä hetkellä pidän tärkeimpänä tiedottaa asiasta. Käyttäkää ainakin toistaiseksi yllä antamaani blogspot-osoitetta ja muuttakaa se mahdollisiin linkkilistoihin omissa blogeissanne, oppimisympäristöissä, wikeissä ja mihin kaikkeen blogia onkaan linkitetty. Kerron lisää kun olen viisaampi.

Lue ja kommentoi alkuperäisessä blogissa

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys