En minä tätä Suomessa ihmettele, mutta että amerikkalaisetkin vielä

Julkaistu Julkaistu: Blogi
Facebookissa Petteri Järvinen ilahdutti jakamalla diaesityksen. Siinä kaveri, joka ilmeisesti tekee työkseen presentaatioita, on pistänyt NSA:n diat uusiksi (sivut 5–8). Loistava markkinointikikka, jossa on ainoastaan se vika, etten ole itse saanut samaa aikaiseksi – on kyllä käynyt mielessä muutamassakin tilaisuudessa.

En minä sitä ihmettele, että suomalaiset hyvinkin korkean tason esiintyjät tulevat sivujen 5–8 lajityyppiä edustavien esitysten kanssa estradille, mutta sitä minä ihmettelen, että USA:ssa, jossa alan tekijöitä on joukoittain ja apua siis pitäisi olla saatavilla.

Mikä siinä oikein on, että on niin vaikea sisäistää esitysgrafiikkaohjelmia työkaluiksi? Jos niillä tehty jälki on kammottavaa ja heijastaa löysää ajattelua, ei se vika ole ohjelmassa. Esitysgrafiikkaohjelmissa on  käytettävissä rajattomasti tyhjää pintaa, jonka voi täyttää aivan niin loistavaa ajatuksenjuoksua heijastavalla sisällöllä kuin rahkeita tekijän korvien välissä riittää.

Lue ja kommentoi alkuperäisessä blogissa

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys