Prezi-pikaopas

Julkaistu Julkaistu: Blogi
Tiedon kuvia -blogi on nyt 3-vuotias. Sen kunniaksi lukijalahjana Prezi-pikaopas, jolla pääsee ainakin alkuun. SlideSharesta voit ladata esityksen itsellesi pdf-muodossa.
*Tässä välissä on upotettu diaesitys, joka ei kulkeudu blogista tulevan syötteen mukana. Pääset alkuperäiseen blogikirjoitukseen tästä.*

Ennenkuin joku ehtii kysyä, että miksi kummassa teit Prezi-oppaan PowerPointilla niin siihen on hyvä syy: Tämä pikaopas on alku kattavammalle e-kirjalle, jota aion lähitulevaisuudessa jaella osana koulutuksiini liittyvää materiaalipakettia. Täydennän pikaopasta vielä mm. eri sisältötyyppien käsittelyyn liittyvillä yksityiskohtaisemmilla ohjeilla ja erinäisillä kikkakuutosilla. PowerPointilla on helpompi jatkaa aineiston muokkausta ja olen muutenkin sitä mieltä, että PowerPoint myös sopii paremmin tämän tyyppisen aineiston tekemiseen. Lineaarista sivuihin perustuvaa materiaalia on helppo katsella vaikka kakkosnäytöltä tai taulutietokoneelta, ja ehkäpä ohjetta on helpompi lukea sivu kerrallaan myös selaimen välilehdeltä. Ei silti ole poissuljettu ajatus lainkaan tehdä tästä pikaoppaasta myös Prezi-versio. Se olisi mitä opettavaisin tehtävä.

Kiitos kaikille lukijoille siitä, että jaksatte pysytellä mukana ja tervetuloa myös uudet, mikäli satutte paikalle juuri nyt.

Lue ja kommentoi alkuperäisessä blogissa

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys