Loppuvuoden kirjaprojektit ja yksi oikaisu

Julkaistu Julkaistu: Blogi
Perjantaina lähetin Docendolle Excel 2013 Visual-sarjan oppaan taittotiedostot, kuvat, esimerkkitiedostot ja muut  tykötarpeet. Kirjan julkaisuajankohdaksi on merkitty elokuu 2013. Saman sarjan PowerPoint 2013 -opas ilmestyy loppuvuodesta 2013.

Tässä vielä ennen kesälomaani kirjoitan Verkkotyöskentely-moduulin kirjaan nimeltä Tietokoneen käyttötaito, joka sisältää A-korttitutkintoon valmentavaa oppimateriaalia. Samalla haluan korjata itseäni (ja kyseistä kirjaa) koskevan virheellisen tiedon: Maailmalla nimittäin kuljeksii Docendon syksyn kirjauutuuksien luettelo, johon minut on merkitty Tietokoneen käyttötaito -teoksen toimittajaksi samoin kuin kustantajan verkkosivulle. Tämä EI kuitenkaan pidä paikkaansa. Osallistun kyseisen teoksen päivitysprojektiin vain kirjoittamalla Verkkotyöskentely-moduulin. En ole ottamassa mitään toimituksellista kokonaisvastuuta  kyseisestä teoksesta, vaikka tätä luultavasti moni olisi odottanut.

Olen kirjoittanut ja toimittanut mm. A-korttitason Microsoft Officea jo niin monella A-korttikirjan päivityskierroksella, että eiköhän se nyt jo riitä. Ihminen ei uusinna omaa osaamistaan eikä varsinkaan pidennä työuraansa tekemällä aina sitä mitä ympäristö häneltä odottaa. Sitäpaitsi kirjaa taatusti vain parantaa se, että tulee uusia innostuneita tekijöitä ja tuoretta näkökulmaa.

Lue ja kommentoi alkuperäisessä blogissa

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys