Haiku Deck-esitykset myös SlideShareen

Julkaistu Julkaistu: Blogi
Viime viikolla esittelin iPad-esitysgrafiikkasovelluksen nimeltä Haiku Deck. Olen sen jälkeen palannut applikaation pariin muutaman kerran ja verkkosivua tutkiessani huomasin vielä, että Haiku Deck -esityksiä voi jakaa myös SlideShareen. Kyseinen ohje on kirjoitettu jo vuoden 2012 joulukuussa, jonka  jälkeen Haiku Deckin verkkosivulla olevaan esitykseen on ilmestynyt oma nappi SlideShare-jakoa varten.

Blogiartikkelin kautta törmäsin SlideSharessa olevaan HaikuDeck-esitykseen, joka on muistilista mind mappauksen olennaisista asioista. Mind mappaus ja muut kartat ovat eräs tämän blogin rönsyistä, joten upotetaanpa esitys tänne talteen.

Lue ja kommentoi alkuperäisessä blogissa

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys