Ilmoitusasioita

Julkaistu Julkaistu: Blogi

Opi ja työskentele verkossa on valmis

Kirja on päättänyt seikkailunsa taitossa ja painokoneessa. Se ilmestyi päivänvaloon juuri ennen pääsiäistä. Syksyllä tekemääni kyselyyn osallistuneiden kesken arvoin 2 kappaletta kirjoja. Olen lähettänyt jo tiedon arvonnan tuloksesta voittajille. Olisi kai korrektia ilmoittaa heidän nimensä tässä, mutta koska kyselyyn sai vastata nickillä, nimettömänä tai omalla nimellä, ja arvonnassa oli mukana jos vain jätti pelkän sähköpostiosoitteen, niin ehkä ollaan linjassa jos en ilmoita voittajien nimiä (elleivät nämä itse sitä vaadi).

Kirjaa voi tietenkin ostaa esimerkiksi Pienestä kirjapuodista.

Kirjan kannen on piirtänyt Jussi Kaakinen (Napa Illustrations). Kannen ensimmäisessä versiossa seikkaili nutturapäinen hahmo pullapelti kädessä, josta diplomaattiseen tyyliini totesin, että hahmo on mummo ja kaukana tämän päivän tädeistä, jotka eivät mitenkään itsestäänselvästi heilu pullaa paistamassa. Sen jälkeen päästiin asiaan. Kansiprojektissa oli mukana myös Piskosen Sami (Nuoska Oy) joka on vanha tuttu jo monen vuoden takaa. Itse tykkään kovasti valmiista lopputuloksesta.

Koulutusta

Lue ja kommentoi alkuperäisessä blogissa

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys