Webinaariesiintyjän selviytymispaketti

Julkaistu Julkaistu: Blogi
Alla  tänään pidetyn webinaarin diaesitys. Kouluttajina olivat Pauliina Perttuli Suomen Puheopistolta ja minä. Vaikka itse sanonkin niin aika hyvin onnistuimme yhdistämään tähän kahden eri toimijan graafiset ilmeet, mitä tosin helpotti se, että kumpikin suosii melko pelkistettyä linjaa ja meillä oli myös pitkälti sama värimaailma. Webinaarin banneri on Pauliinan käsialaa.

Kiitos kaikille osallistuneille. Mahtavaa, että niin moni oli paikalla. Tuntui hurjalta katsella minuuttia vaille kymmenen kun osallistujien määrä saavutti sadan ja jatkoi vielä kipuamistaan siitä ylöspäin. Lopullinen tarkka lukema meni kyllä siinä innostuksessa ohi, mutta sen kuulen varmasti vielä.

Lue ja kommentoi alkuperäisessä blogissa

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys