TweetDeckin sarakkeiden käyttö

Julkaistu Julkaistu: Blogi
Lukisitko mieluummin tällaista ohjetta (klikkaa suuremmaksi) vaiko pelkkää tekstiä? Ehkä makuasia.

Ohje on sinänsä yksinkertaisesta asiasta, luultavasti jokainen TweetDeckin käyttäjä osaa lisätä sarakkeen. Joku aihe vain piti tälle kokeilulle keksiä, joten nappasin sen edellisen postaukseni kommentista, kiitos @kettu2 ideasta. Jos et vielä ole kokeillut kuvassa mainittujen listojen tekemistä niin se neuvotaan täällä: Laita Twitter töihin puolestasi.

LISÄYS: Tässä vielä linkki, jonka kautta kuvan voi halutessaan hakea esimerkiksi johonkin kuvankatseluohjelmaan. Blogger tekee kuvalle omiaan ja tämä taitaa suuremmaksi klikattunakin jäädä aika pieneksi (alkuperäisen koko oli 960 x 2160).

LISÄYKSEN LISÄYS: Pinterestissä kuva on näemmä ihan säällisen kokoinen. Näiden kanssa pysyy kyllä ihminen valppaana, ei koskaan tiedä mitä tapahtuu.

Lue ja kommentoi alkuperäisessä blogissa

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys