Opi ja työskentele verkossa ilmestyy pian

Julkaistu Julkaistu: Blogi,Tietotyö

Tatinortti_keskikokoOpi ja työskentele verkossa -teoksen painovedos on tarkistettu ja kirja on lähdössä painoon. Kirjan kansikuva on Jussi Kaakisen käsialaa. Kirjan sisältöön pääset tutustumaan tästä.

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys