Blogi pääsi printtiin

Julkaistu Julkaistu: Blogi
Joskus marraskuun lopulla minuun otettiin yhteyttä Helsingin myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry:stä. Yhdistyksen Horisontti-lehti kyseli julkaistavaksi kirjoitustani Esiintymisoppia introverteille, osa 2.

Joulunumeron julkaisu digiversiona nettiin venähti vähän yli vuodenvaihteen ja ehdin melkein jo unohtaa koko jutun, tässä se nyt kuitenkin on, linkki digiversioon, juttu on sivulla 6:

Lehden toimittaja lupasi siivota pahimmat pilkkuvirheet yms. pois, mutta näin jälkikäteen omaa tekstiä katsellessa tulee mieleen, että blogipostaus on oma lajinsa, siihen suhtautuu sallivammin kuin muuhun kirjoittamiseen. Ehkä minun olisi kannattanut vähän hioa tekstiä vai onko tämä ajatus sittenkin peräisin aikakaudelta, jona printti oli ylivertainen digitaaliseen nähden? Ja digitaalisenahan tekin juttua katsotte.

Tämä on ensimmäinen tällainen etappi Tiedon kuvia -blogin taipaleella. En tiedä kuinka viisasta on ilmoittautua julkiseksi ambivertiksi (= 50 % ekstroverttiä/50 % introverttiä), mutta olen elävä todiste siitä, että näinkin voi elää hyvää elämää. Olen jopa ottanut kehittämiskohteekseni esiintymistaidot. Ei niin, että pitäisin ihanteenani runonlausuntaa harrastavaa ekstroverttiäidinkielenopettajaa, joka kaiken muun osaamisensa lisäksi hallitsee täydellisen artikulaation. Lähtökohta on oma persoona: vikoja hellällä kädellä silotellen, hyviä puolia ylpeästi korostaen. Siitä se lähtee.

Koska alkuperäinen blogipostaus oli osa 2, niin ykkönenkin on tietenkin olemassa. Siihen pääse tästä.

Lue ja kommentoi alkuperäisessä blogissa

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys