Avoimia koulutuksia keväällä 2013

Julkaistu Julkaistu: Blogi,Esitysgrafiikka

Kaikille avoimet Vaikuta varmasti -esitysgrafiikkakoulutukset keväällä 2013:

Koulutuksen kuvaus: Vaikuta varmasti -koulutuksen aikana opit tekemään esitysgrafiikkaa, jonka avulla välität viestisi kiinnostavasti ja mieleenpainuvalla tavalla. Diaesityksiä käytetään sekä perinteisissä esitystilanteissa, mutta yhä useammin myös verkkoon jaettuina (SlideShare, Pinterest yms.). Etenkin verkkoon tallennettaessa diaesitykseltä vaaditaan enemmän tarinallisuutta kuin mihin vanhan PowerPoint-kulttuurin aikana on totuttu. Koulutuksen aikana tutustutaan helppokäyttöisiin menetelmiin, joiden avulla teet vaivattomasti seurattavia ja kiinnostavia esitysaineistoja. Opit näkemään omat esityksesi kaikkein tärkeimmästä näkökulmasta: katsojan kannalta.

 

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys