Apua digiähkyyn

Julkaistu Julkaistu: Blogi
Pidin tänä aamuna puheenvuoron Mainostoimisto Zeniitin Apua digiähkyyn -aamiaisseminaarissa. Kerroin miten minä yrittäjänä käytän yhteisöpalveluita oman osaamiseni markkinointiin. Toinen ja suoraan sanoen tärkeämpi osa esitystä olivat kaikki ne asiat, joita olen oppinut tässä vuosien varrella kantapään kautta. Kaikkea oppimaani en edes ole vielä saanut otettua käyttöön sillä lailla kuin tahtoisin, mutta ehkä riittävän hyvä syy on se, että ei ole töiltään ehtinyt. En nimittäin ainakaan omassa tapauksessani usko siihen, että läsnäoloni verkossa olisi ulkoistettavissa tai ainakin pitäisi löytää supertaitava ajatustenlukija sitä tekemään.

Tässä käyttämäni diaesitys, joka on taas tyyppiä ”toimii vain esityksenpitäjän kanssa”. Tilaisuuden osallistujat saivat PowerPoint-muistiinpanosivut, joihin olin kirjoittanut tekstinä ydinkohtia puheenvuorostani.

Diaesityksen jakamiseen on puheenvuoron tilaajan lupa, en nimittäin pidä minään oletusarvona sitä, että asiakkaiden luona käytetty materiaali julkaistaan. On hienoa, että Zeniitin porukka suhtautui myönteisesti esityksen jakamisajatukseen.

Lue ja kommentoi alkuperäisessä blogissa

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus Evernote Excel Excel-funktio Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki Power Query presentaatio Prezi Prezi-koulutus some sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö Tuolin ja näppäimistön välistä tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys